вівторок, 19 грудня 2017 р.

Наша участь у відкритті новорічного ярмарку.

В День святого Миколая біля адмінприміщення  управління лісового і мисливського господарства святково розпочався новорічний ярморок.  Відкривали захід працівники Компаніївського лісгоспу, вони вручили перші розкішні новорічні красуні кропивничанам.

Біля святково вбраної ялинки учні ЗШ №3 імені Олени Журливої та Компаніївської школи в  дружній компанії представили костюмовану виставу про чемних дітей та святого Миколая, проспівавши новорічних пісень та побажавши усім здоров’я, щастя, добробуту і миру! Відвідувачі ярмарки тепло зустріли юних артистів, які подарували їм позитивні емоції, гарний настрій та приємні враження від заходу.

До речі декілька іграшок на головній ялинкі обласного управління та прикраси на пухнасту красуню, яку отримали вихованці комунального закладу «Наш дім»,  виготовили власноруч Компаніївські лісівники та їх юні помічники з шкільного лісництва «Зелена планета».

Біля святково вбраного намету лісові господарі частували відвідувачів ярмарку домашнім печивом та лісовим чаєм. Усім діткам, які чемно поводилися протягом року, Святий Миколай подарував солодощі.
Новорічні дерева, які реалізують лісівники, вирощені на спеціальних плантаціях, і принесуть в дім неповторний аромат та справжнє родинне свято. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Доброго дня, шановні відвідувачі! Якщо вам сподобались мої публікації, залиште свій коментар! Дякую за увагу!